Notifications

PÖYTÄTAISTELU

1,000 € viikottainen palkintopotti pöytäpeleihin!

Lue lisää

ARVONTA

6,000 ilmaiskierrosta joka viides päivä!

Lue lisää

VIIKON PELI

Joka viikko voittajan tilille lisätään 250 ilmaiskierrosta viikon peliin!

Lue lisää

NOPEA PYÖRITYS KILPAILU

750 € + 1,000 ilmaiskierrosta joka 12 tunti!
10,500 € + 14,000 ilmaiskierrosta viikottain!

Lue lisää

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Voimassa: 15.03.2016 Viimeksipäivitetty: 16.04.2020

1. YLEISET

Rekisterinpitäjänä meillä on rahapelisääntöjen nojalla lakisääteinen velvollisuus käsitellä pelaajien henkilötietoja, jotta he voivat osallistua peleihin ja voimme tarjota heille oheispalvelut. Tämä tietosuojakäytäntö selittää mitä henkilötietoja keräämme pelaajilta, miksi keräämme niitä ja miten niitä hyödynnetään.

Verkkosivun www.playamo.com (”kasino”, ”verkkosivu”, ”Yhtiö”, ”me”, ”meidän”) omistaa ja operoi Direx N.V, yhtiö rekisteröity ja perustettu Curacaon lakien alle rekisteröintinumerolla 131879 ja rekisteröity osoite E-Commerce Park Vredenberg, Curacao ja jonka tytäryhtiö on Direx Limited rekisteröintiosoitteella 12 Kolonakiou Street, West Block, ensimmäinen kerros, toimisto 101, Agios Athanasios, postinumero: 4103, Limassol, Kypros.

Jos sinulla ilmenee kysyttävää koskien yksityisyyskäytäntöä tai tietojesi suojausta, ole hyvä ja ota yhteyttä meidän tietosuojavastaavaamme osoitteessa dpo@direx.online. Jos asut Euroopan talousalueella, voit myös ottaa yhteyttä meidän edustajaamme koskien tietosuoja-asioita osoitteessa office@liftadvisory.com.mt tai käyttämällä alla olevaa postiosoitetta. Euroopan talousalueen edustaja Direx N.V:llä on Lift Advisory Limited, 206 Wisely House, Old Bakery Street, Valletta, Malta.

Rekisteröimällä pelaajatilin verkkosivustolla vakuutat suostumuksesi tällä tietosuojakäytännöllä. Jos et hyväksy tämän tietosuojakäytännön ehtoja etkä halua antaa meille tarvitsemiamme henkilökohtaisia tietoja, älä käytä tätä verkkosivustoa.

Huomaa, että tämä tietosuojakäytäntö on sopimus sinun ja yrityksen välillä. Saatamme määräajoin tehdä muutoksia tähän käytäntöön. Vaikka teemme parhaamme ilmoittaaksemme sinulle tällaisista muutoksista,suosittelemme että tarkistat tämän tietosuojakäytännön säännöllisesti. Jatkuva verkkosivuston ja tai sen palveluiden käyttö on suostumus tietosuojakäytäntöön.

2. INFORMATION WE COLLECT

The Personal Information which we may request to use and process shall include, without limitation:

  • a) Any of the information that you provide to us when filling in the forms on our account registration pages, as well as any other data that you further submit via the Website or email (e.g. first and last name, date of birth, email address, phone number);
  • b) Correspondence made with us via the Website, email, web chat or through other means of communication;
  • c) Kaikki pelaajatilin tapahtumahistoria, riippumatta siitä tapahtuuko tämä verkkosivuston tai muiden viestintävälineiden kautta;
  • d) Verkkosivuston sisäänkirjautumiset ja niiden yksityiskohdat mukaan lukien liikennetiedot, GeolIP-sijaintitiedot, selaimen/laitteen tiedot,web-lokit, toimintalokit, ja muut järjestelmään tallennetut tiedot;
  • e) Asiakirjat ja todisteet joita olemme pyytäneet tilisi todentamiseksi, talletusten tai nostojen käsittelemiseksi ja petosten torjuntaa varten(omasta aloitteesta tai sovellettavan lainsäädännön edellyttämällä tavalla).Tällaisia voivat olla passin tarkistukset, maksuliput, tiliotteet jne.
  • f) Kyselyitä tai muita asiakasarviointeja, joita voimme suorittaa ajoittain.

3. KUINKA KÄYTÄMME TIETOJASI

Käsittelemme sinulta keräämiämme henkilötietoja palvelujemme toteuttamiseksi. Käytämme tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • a) Käsittelemme panostuksiasi ja tapahtumiasi. Tämä sisältää luottokortti- ja verkkomaksujärjestelmien käytön;
  • b) Tarjoamme sinulle pelaamista ja muita palveluita, joita etsit verkkosivuiltamme;
  • c) Asiakastuen tarjoaminen, kuten tuki tilisi perustamisessa ja hallinnassa;
  • d) Tarvittavien tarkastusten ja tunnistamisten suorittaminen;
  • e) Tarjoamme rekisteröityneille pelaajille tietoa tarjouksistamme tai tarjoamme kampanjatietoja valituilta liikekumppaneilta,osakkuusyhtiöltämme, tytäryhtiöiltämme(vain jos pelaajat ovat antaneet suostumuksen tällaisen markkinointimateriaalin vastaanottamiseen);
  • f) Lakisääteisten velvollisuuksien noudattaminen, mukaan lukien rahanpesun(AML) vastaisen toiminnan torjunta ja terrorismin rahoittamisen(CFT) lakien torjuminen;
  • g) Tapahtumien seuranta ja tutkinta petosten, väärinkäytösten, rahanpesun ja muun laittoman tai epänormaalin pelaamisen estämiseksi;
  • h) Asiakassuuntausten analysointi markkinatutkimusarvioinneilla(osallistuminen tutkimuksiin ei ole pakollista ja voit aina valita olla osallistumatta);
  • i) Tutkimuksen ja tilastollisen analyysin suorittaminen yhteisistä tiedoista.

4. MARKKINOINTIKOMMUNIKAATIO

Ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta mainosmateriaalia, voimme käyttää henkilökohtaisia tietojasi, kuten sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi, lähettää sinulle markkinointiviestejä tuotteista, palveluista ja tarjouksista. Tämä voi sisältää tietoja yhteistyökumppaneidemme, kuten kasinopelien tarjoajien tuotteista ja palveluista.

Voit milloin tahansa päättää lopettaa tällaisten markkinointi- ja mainosmateriaalin vastaanottamisen ,voit tehdä sen pelaajatilin asetuksissa tai ottamalla yhteyttä asiakastukeen osoitteessa support@playamo.com.

Huomaa, että aina kun hyväksyt meiltä kaikki kilpailupalkinnot tai voitot, hyväksyt nimesi ja/tai käyttäjänimesi käytön mainostamiseen ja edistämiseen ilman lisäkorvausta, paitsi jos sen laki kieltää.

5. HENKILÖTIETOJEN SAAMINEN

Emme kerää henkilökohtaisia tietoja sinusta tietämättäsi. Voimme kuitenkin kerätä automaattisesti tiettyjä tietoja sinusta, jos olet antanut tällaisia tietoja palveluidemme käytön ja yleensä vuorovaikutuksen yhteydessä kanssamme.

Saatamme myös saada laillisesti tiettyjä henkilökohtaisia tietoja verkkomyyjiltä ja palveluntarjoajilta, kuten petoksia estäviltä yrityksiltä. Lisäksi pidätämme oikeuden käyttää kolmansien osapuolien tarjoamia palveluita teknisen tuen tarjoamiseksi verkkotapahtumien ja pelisisällön käsittelemiseksi.

Ymmärräthän että meille voidaan antaa pääsy kaikkiin tietoihin, joita annat tällaisille myyjille, palveluntarjoajille ja kolmansien osapuolien sähköisen kaupan palveluille. Voit olla varma, että käytämme ja suojaamme kaikkia näin saatuja henkilökohtaisia tietoja tämän käytännön mukaisesti. Kaikki antamasi tiedot annetaan vain yrityksen ulkopuolisille kolmansille osapuolille tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, ja me ryhdymme kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että kolmansien osapuolien palveluntarjoajien kanssa tehdyt sopimukset suojaavat aina yksityisiä tietojasi.

6. HENKILÖTIETOJEN ILMOITTAMINEN

Jos PlayAmo havaitsee pelaajan osallistuneen minkäänlaiseen vilpillisiin toimiin, kuten pelin manipulointiin,maksupetoksiin, väärien henkilötietojen antamiseen, rahanpesuun, varastettujen luottokorttien käyttämiseen jne, yhtiö pidättää oikeuden paljastaa pelaajan henkilötietoja kolmansille osapuolille tai asettaa ne julkisesti saataville.

7. HENKILÖTIETOJEN TURVALLISUUS

PlayAmo on sitoutunut tarjoamaan pelaajille 100% turvallisia uhkapelipalveluita varmistaakseen, ettei tietoja varasteta, katoa tai väärinkäytetä. Toteutamme uusimpia teknologisia käytäntöjä varmistaaksemme kaikkien pelaajien henkilökohtaisten tietojen turvallisuuden.

8. SSL TEKNOLOGIA

Me käytämme 128-bit SSL(Secure SocketLayer), monien rahoituslaitosten ja oikeuslaitosten suosima tekniikka kaikkien verkkosivustolla suoritettujen siirtojen turvallisuuden takaamiseksi.

9. PETOSTENTORJUNTAJÄRJESTELMÄ

Lisäksi käytämme erityisiä petosten vastaisia tekniikoita kaikenlaisten taloudellisten petosten estämiseksi verkkosivustolla. Kaikki vilpilliset yritykset johtavat pelaajan tilin välittömään sulkemiseen.

Panostamiseen käytetään talletusta

10. TIEDOISTAVASTAAVAT

Saatamme välittää tietoja, jotka olet antanut meille, muille yritysryhmämme yrityksille ja liikekumppaneille. Näihin yrityksiin kuuluvat, meidän emoyhtiöt, ja näiden yhtiöiden kaikki tytäryhtiöt sekä muut yritykset, joiden kanssa harjoitamme liiketoimintaa ja joilla on tarvittavat sopimukset. Tietosi tietojenkäsittelyyn voi ryhtyä Direx N.V. tai jokin muu yritysryhmässä oleva yritys, joka voi käyttää ulkopuolista osapuolta täyttämään tällaiset tietojenkäsittelytarpeet.

Yrityksen työntekijöillä, tarkemmin sanottuna tietosuojavastaavalla, rahanpesun selvittäjällä, maksujen ja petoksen torjunnan analyytikoilla, asiakastukiedustajilla,asiakasrekisterin ylläpitäjillä, VIP-pelaajien managereilla ja muilla valtuutetuilla on myös oltava pääsy henkilötietoihisi tarkoituksenaan suorittaa tehtävänsä ja palvellaksesi sinua.

Työntekijämme, joilla on pääsy pelaajan henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn tai liittyvät siihen, ovat allekirjoittaneet salassapitosopimuksen kunnioittaakseen pelaajan tietojen luottamuksellisuutta sovellettavien peli- tietosuoja- ja yksityisyyslakien mukaisesti.

Jotta voisimme tarjota sinulle tehokkaan palvelun, me ja /tai palveluntarjoajamme saattavat vaatia henkilötietojesi siirtämistä maasta toiseen Euroopanunionin(EU) ja Euroopan vapaakauppaliiton(EFTA) alueilla ja myös joillekin tietojen käsittelijöille, jotka voivat sijaita Euroopan talousalueen(ETA) ulkopuolella.Siksi selaamalla verkkosivustoa ja kommunikoimalla sähköisesti kanssamme, sitoudut ja suostut siihen että käsittelemme(tai toimittajiemme tai alihankkijoidemme kanssa) tietojasi näissä maissa.Teemme aina kaikkemme varmistaaksemme, että tietosi ja tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Olemme nimittäneet tietosuojavastaavan (DPO), jonka tehtävänä on valvoa tätä tietosuojakäytäntöä koskevia kysymyksiä. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota yhteyttä tietosuojavaltuutettuun osoitteessa dpo@direx.online.

11. TIEDON LUOVUTUS KOLMANSILLE OSAPUOLILLE

Me emme myy tai vuokraa sinun henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille.

Me voimme julkaista sinun henkilökohtaisia tietojasi, jos laki sitä vaatii, säännökset, tai muu haaste, tai määräys. Me saatamme myös julkaista sinun henkilökohtaisia tietojasi sääntöjen laatijoille, tai muulle lakivirastolle, jos uskomme sen olevan välttämätöntä suojellaksemme yhtiön laillista intressiä, sen asiakkaita, tai kolmansia osapuolia.

Henkilökohtaisia tietoja julkaistaan kolmansille osapuolille vain seuraavissa tapauksissa:


a) Missä laki velvoittaa meitä;
b) Jos verkkosivuston on jaettava tietoa sen maksuista helpottaakseen maksujen siirtoja heidän yksityisyyskäytäntöjen mukaisesti;
c) Noudattaaksemme meidän laissa, ja säännöksissä määrättyjä velvollisuuksia asianomaisille lisenssi ja säännösviranomaisille, kuin myös velvollisuuksien ja vastuun omistaville asiankuuluville lainsäädännöille ja mille tahansa muulle asiaankuuluville toimivalloille.;
d) Kun yhtiö uskoo, että tiedonanto on välttämätön suojatakseen yhtiön, tai pelaajan turvallisuutta, tai muiden turvallisuutta, tutkiakseen petosta, tai vastatakseen valtiovallan pyyntöön;
e) Jos markkinointipalveluntarjoajamme vaativat tietoja tehtäviensä suorittamiseen;
f) Muille kolmansille osapuolille, joilla on pelaajan suostumus siihen etukäteen.

Käytämme ulkopuolisia tietojenkäsittelijöitä käsittelemään rajoitettuja henkilötietoja puolestamme. Tällaiset palveluntarjoajat tukevat verkkosivustoa erityisesti verkkosivustojen ylläpidossa,markkinoinnissa, analytiikassa, verkkosivustojen parantamisessa ja sähköpostitiedotteiden lähettämisessä. Varmistamme, että henkilötietojen siirto vastaanottajalle on sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukainen ja että heille asetetaan samat velvoitteet, jotka meille asetetaan vastaavan palvelusopimuksen nojalla.

Verkkosivustomme voivat myös sisältää sosiaalisen median ominaisuuksia (esim. “jaa” tai “tykkää” napit). Tällaisia ominaisuuksia tarjoavat kolmansien osapuolien sosiaalisen median alustat, kuten Facebook. Jos tietoja kerätään tällä tavoin, niiden käsittelyä säätelee vastaavien sosiaalisen median alustojen yksityisyyspolitiikka. Edellä mainitun lisäksi voimme luovuttaa henkilötietoja, jos hankimme uusia yrityksiä. Jos yhtiössä tapahtuu muutoksia rakenteeseen,kuten fuusio, toisen yrityksen hankinta tai osittainen hankinta, on todennäköistä, että asiakkaidemme henkilötiedot sisällytetään myyntiin tai luovutukseen. Me ilmoitamme osana käytäntöämme pelaajillemme sähköpostitse ennen kuin luovutamme henkilötietoja.

Huomaa että sisältömme voi linkittyä kolmansien osapuolien verkkosivustoille tarvittavien viitteiden tarjoamiseksi. Emme ole vastuussa sellaisesta sisällöstä, joka voi sisältää erilliset tietosuojakäytännöt ja tietojenkäsittelytiedot.

12. TIETOJEN SÄILYTYS

Kuten käyttöehdoissamme todetaan, sekä sinä että kasino voitte päättää sulkea pelaajatilisi, milloin tahansa. Tilisi sulkemisen jälkeen säilytämme henkilötietosi rekisterissä niin kauan kuin laki sitä vaatii. Tietoja voidaan käyttää vain, jos toimivaltaiset viranomaiset vaativat niitä taloudellisia ja verotietoja koskeviin tutkimuksiin, petoksiin, rahanpesuun tai muun laittoman toiminnan tutkimuksiin.

Huomaa, että rahanpesun vastaisista säännöksistä johtuen luvanvaraisissa pelaamista koskevissa lainkäyttöalueissa Euroopanunionissa meidän on säilytettävä rekisteröinnin yhteydessä toimitetut pelaajien henkilötiedot ja kaikki pelaajatilin toimintajakson aikana välitetyt tiedot vähintään viisi vuotta pelaajan viimeisestä tapahtumasta tai tilin sulkemisesta. Siksi pyyntöjä poistaa tietoja ennen tämän ajanjakson päättymistä ei voida hyväksyä.

13. TIETOJEN TURVALLISUUS

Täten tunnustamme, että kun keräämme ja käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi pelaajatilisi hallinnointia varten, meitä sitovat henkilötietojen suojaamista koskevat tiukat lakisäännökset. Siksi pyrimme suojelemaan henkilökohtaisia tietojasi ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi parhaiden liiketoimintatapojen ja sovellettavien määräysten mukaisesti. Olemme sitoutuneet tarjoamaan pelaajille turvallisia palveluita, ja ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin varotoimenpiteisiin varmistaaksemme, että kaikki verkkosivuston kautta lähettämäsi tiedot pysyvät turvassa.

Pelaajatilejä voidaan käyttää vain pelaajan yksilöllisellä tunnuksella ja salasanalla. Voit myös asettaa kaksifaktorisen todennuksen(2FA) lisäsuojana tilisi luvattomalta käytöltä. Olet vastuussa siitä, että pidät kirjautumistietosi luottamuksellisina ja varmistat, että toinen henkilö ei pääse niihin käsiksi.

14. YHTEYDENOTTO

Voit aina ottaa yhteyttä meihin jos haluat liittyen näihin käytäntöihin:

  • a) Varmistaa mitä henkilökohtaisia tietoja olemme keränneet sinusta;
  • b) Kysyä henkilötietojesi käytöstä;
  • c) Kieltää tietojesi tulevaa käyttöä suoramarkkinointitarkoituksiin;
  • d) Päivittää tai oikaista tiedot, jotka olet antanut meille (tällaisissa tapauksissa sinun on toimitettava kaikki todisteet, joita voimme kohtuudella tarvita tällaisten muutosten toteuttamiseksi)Huomaa että on laitonta antaa meille vääriä tietoja sinusta ja on sinun vastuulla varmistaa että meille päivitetään aina oikeat tiedot.

Lisäksi GDPR:n 77 pykälän mukaan sinulla on oikeus tehdä tietojenkäsittelyä koskeva valitus valvontaviranomaiselle, siinä jäsenvaltiossa, jossa asuinpaikka, työpaikka tai väitetyn rikkomisen paikka on.

15. EVÄSTEKÄYTÄNTÖ

Kun vierailet sivustollamme, järjestelmä kerää automaattisesti tietoja vierailustasi, kuten IP-osoitteen ja viittaavan verkkosivuston. Tämä kokoelma voidaan tehdä yhteistyössä alustan tarjoajien ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Voimme saada heiltä verkkosivustomme vierailijoiden yleisiä väestö- tai muita tietoja. Emme käytä automaattisesti kerättyjä tietoja henkilöiden tunnistamiseen ilman erillisen suostumuksen saamista.

Käytämme kyseisten tietojen keräämiseen evästeitä ja vastaavia seurantavälineitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai laitteellesi, kun vierailet verkkosivuillamme. Jotkut evästeet ovat välttämättömiä verkkosivuston toiminnalle, toiset parantavat verkkosivustosi kokemusta ja auttavat meitä tarjoamaan parempia palveluita. Alla on käytettyjen evästeiden tyypit ja niiden tarkoitukset.

Vaadittavat evästeet: mahdollistaa verkkosivustojen selaamisen ja perustoimintojen, esimerkiksi pääsyn verkkosivuston jäsenalueille. Toiminnalliset evästeet: sallii meidän analysoida verkkosivustosi käyttöä ja verkkosivustolla tekemiäsi valintoja(esim. istuntoavain, kieli tai alue), jotta voimme tallentaa nämä asetukset ja tarjota sinulle henkilökohtaisemman kokemuksen. Mainostavat evästeet: anna meille mahdollisuus mitata, kuinka tehokas sisältömarkkinointimme on. Kumppanimme tarjoavat nämä evästeet verkkosivustojen käyntien ja uusien pelaajien rekisteröintien seuraamiseksi mainonnasta. Emme jaa henkilökohtaisia tietojasi(kuten nimi tai sähköpostiosoite) sidosyrityksille lukuun ottamatta sivuston käyntiä koskevia tietoja, jotka on kerätty sellaisten mainontaevästeiden avulla. Sivustosi käyntitiedot voidaan kuitenkin linkittää muihin henkilökohtaisiin tietoihin, jotka palveluntarjoajat ovat keränneet muiden lähteiden kautta. Jälkimmäistä ulkoista tietojenkäsittelyä säätelevät näiden kolmansien osapuolien palveluntarjoajien tietosuojailmoitukset ja käytännöt.

Edellä mainitun lisäksi käytämme useita kolmansien osapuolien palveluntarjoajia, jotka myös asettavat evästeitä tälle verkkosivustolle toimittaakseen palveluja, joita tarjoavat meille. Tällaisia palveluita ovat muun muassa auttaminen meitä parantamaan kokemustasi seuraamalla toimintaa verkkosivustolla, mittaamalla verkkosivuston ja markkinointikampanjamme tehokkuutta. Useimmat nettiselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Halutessasi on mahdollista estää joitain tai kaikkia evästeitä tai poistaa jo asetettuja evästeitä muuttamalla selaimen asetuksia. Suosittelemme kuitenkin, että et estä tai poista evästeitäsi, koska tämä saattaa rajoittaa verkkosivustomme käyttöä.

16. NETENT PELIT

Kun pelaat NetEntin kehittämiä kasinopelejä, sovelletaan myös NetEntin tietosuojakäytäntöä. Tämä käytäntö löytyy täältä.

Käytämme evästeitä kokemuksesi parantamiseen. Käyttämällänettisivuamme hyväksyt meidän Evästekäytännön Evästekäytännön